Persondata- og Cookiepolitik for Qmshoppen.com

Ved at benytte denne hjemmeside Qmshoppen.com accepterer du, at Qmshoppen.com behandler dine personoplysninger i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger og denne Persondatapolitik. Ledelsen og relevant personale i Qmshoppen.com har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Qmshoppen.com er Finn Kierkegaard Hansen Aps, CVR-nr. 39165023, Oldenborggade 44, 2.2, 7000 Fredericia. 

Hvis du ikke kan acceptere Persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside. 

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

 

Såfremt du ønsker at handle med os, har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller levere nyheder og andre tjenester til dig. 

Qmshoppen.com indsamler og behandler personoplysninger om dig, når du: 

- Gennefører køb af vores varer på Qmshoppen.com

- Tilmelder dig Qmshoppens e-mail nyhedsbrev

- Sender en forsørgelse, klager eller giver os feedback; eller

- Øvrigt bruger af Qmshoppen.com, giver personoplysninger til os via      hjemmesiden eller på anden måde.

 

I forbindelse med køb af Qmshoppens produkter via Qmshoppen.com indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige (e-mailadresse, navn, telefonnummer, adresse, og evt. kommentarer, som du knytter til din ordre). Vi har brug for disse oplysninger for at kunne levere det produkt, som du har købt og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb, f.eks. ved reklamationer eller mistanke om svindel. 

Tilmelder du dig e-mail nyhedsbrev fra Qmshoppen.com indsamler vi dit navn og din e- mailadresse for at kunne sende dig vores nyheder. 

Når du bruger Qmshoppen.com, indsamler vi oplysninger om, hvor på siden du færdes, og hvad du klikker på. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan analysere, hvordan brugerne anvender Qmshoppen.com og hele tiden forbedre sidens funktionalitet. Vi fører statistik over, hvordan brugerne anvender Qmshoppen.com, og statistikken anvendes i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. Til dette formål anvendes 3. part services, eksempelvis Google Analytics, se mere herom under punktet "Hvem videregiver vi personoplysninger til nedenfor." 

Qmshoppen.com indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne. 

Til håndtering af vores betalinger anvender vi DIBS Easy som betalingsgateway. Når du anvender et betalingskort på Qmshoppen.com, er det kun DIBS Easy - og ikke Qmshoppen.com - som får adgang til dine kortoplysninger. 

Hvem videregiver vi personoplysninger til? 

Personoplysninger afgivet på Qmshoppen.com videregives til følgende: 

Til udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre.

Qmshoppen.com anvender som tidligere nævnt 3. part services til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse adfærdsdata til eksempelvis Google Analytics. Disse kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. 

Hvor og hvor længe lagres dine personoplysninger? 

De personoplysninger, som Qmshoppen.com selv indsamler, lagres på servere i Danmark og administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Qmshoppen.com vegne i henhold til denne Persondatapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. 

Personoplysninger relateret til køb slettes ikke, med mindre du anmoder os om at slette dem. Oplysninger relateret til køb kan dog tidligst kræves slettet 16 måneder efter købet af hensyn til sager vedr. svindel bl.a. sager om misbrug af betalingskort. 

Kontaktoplysninger som anvendes til at fremsende e-mail nyhedsbreve opbevares så̊ længe, aftalen om fremsendelse af nyheder består og slettes umiddelbart herefter. 

Adfærdsdata, som indsamles via 3. part services og videregives til eksempelvis Google Analytics kan være lagret udenfor Danmark. 

Cookies 

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer eller mobilenhed, hvorfra der hentes oplysninger ved efterfølgende besøg. Hvis du benytter dig af vores tjenester, antager vi, at du accepterer brugen af cookies. 

Hvordan bruger vi cookies? 

Vi anvender cookies til at gemme dine favoritprodukter. 

Vi gør eksempelvis brug af midlertidige session cookies, når du benytter filterfunktionen under de enkelte produkttyper og når du lægger en vare i din indkøbskurv. 

Vi benytter både førsteparts- og tredjeparts-cookies til at indsamle statistik og brugerdata i samlet eller individuel form med analyseværktøjer for at optimere vores hjemmeside og præsentere dig for relevant markedsføringsmateriale. 

Nogle tredjeparts-cookies er indstillet af tjenester, der vises på vores sider, men som ikke kontrolleres af os. De indstilles af sociale medieudbydere, såsom Facebook og Instagram og måler brugernes evne til at dele indhold på deres hjemmeside, hvilket er indikeret via deres respektive ikon.

 

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

 

Oplysninger, som videresendes til tredjepart, anvendes kun til at tilbyde dig de ovennævnte tjenester, af analyseværktøj til indsamling af statistik til optimering af vores hjemmeside og til at præsentere dig for relevant materiale.

 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

 

Qmshoppen.com opbevarer ikke dine personlige oplysninger. Du kan nemt slette cookies fra din computer eller mobile enhed via din browser. Se, hvordan du håndterer og sletter cookies, under hjælpefunktionen i din browser. Du kan vælge at deaktivere cookies eller modtage en besked, hver gang en ny cookie sendes til din computer eller mobile enhed. Bemærk, at du ikke kan benytte og drage fordel af alle funktionerne, hvis du vælger at deaktivere cookies.

 

Adgang til oplysninger

 

Spørgsmål og kommentarer til denne Persondatapolitik kan rettes til info@qmshoppen.com. 

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen info@qmshoppen.com. 

Hvis ikke du får et tilfredsstillende svar fra os, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, eller på dt@datatilsynet.dk.